Udlejning

I Danmark har vi lang tradition for at udleje vores sommerhuse. Det startede omkring århundredeskiftet, hvor lokale borgere i kystbyerne flyttede ud af deres huse om sommeren og overlod dem til gæsterne fra storbyen. Traditionen har udviklet sig over mange år og i mange områder er sommerhusudlejning blevet en integreret del af samfundet og en væsentlig del af økonomien. 

I Nordsjælland startede det på samme måde, men har udviklet sig anderledes. Her udlejes i dag kun 7% af fritidshusene og mange huse står tomme store dele af året.

Er jeres hus ét af dem? Har I overvejet at udleje, men er usikker på hvordan? Frygter I hvad udlejning kan gøre ved huset? Er I usikre på at bruge udlejningsbureauer eller Airbnb? Har I mange personlige ting i huset, I vil være bange for kan blive ødelagt eller forsvinde ved udlejning?

Vi inviterer til en dialog om hvorvidt udlejning er en mulighed for jer. Vi hjælper jer med at træffe beslutningen om at udleje og giver inspiration til hvordan I indretter jer bedst muligt, når I udlejer. Og når beslutningen er taget, tilbyder vi også at passe godt på jeres hus for jer. Både rent praktisk, men også ved at tilbyde både jer og jeres gæster ophold, der rummer mere end blot et hus at bo i.

Kontakt os gerne for en dialog.